1
No image

Oxroulader med mandelpotatispuré

1. Fräs bacon, lök och kantareller tills de fått färg och löken är mjuk.
2. Ställ av från värmen och låt svalna lite.
3. Tillsätt dijonsenap, örter och salt&peppar.

4. Lägg lite fyllning i mitten av varje skiva och RULLA ihop, vik in kortsidorna halvvägs så fyllningen stannar på plats, fäst skarven med en tandpetare.

5. Stek rouladerna i olivolja, när de fått en fin färg så häller du på fonden samt tomatpurén och låt det hela småputtra i 45 minuter.

6. När det återstår cirka 20 minuter av kokningen ska du slänga i morötterna.

7. Ta ur morötter samt roulader ur grytan.
8. Koka ner så cirka 1/3-del av buljongen återstår.
9. Tillsätt creme fraiche, grädde och en klick gelé. Låt koka upp igen.

Smaka av med salt, peppar och gelé.

Servera med mandelpotatispuré.

Samling

Kommentarer

Detta recept har inga kommentarer ännu

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Logga in eller skapa konto här.