0
Image

Fräsch Kyckling Florentine Pasta

Koka pastan enligt instruktionerna på paketet.

1. Skär upp kycklingen i bitar (i din smak) och salta och peppra de.
2. Lägg kycklingen i en stekpanna med smör och olivolja på hög värme.
3. Stek ena sidan cirka 1-2 minuter så den får en fin yta och vänd sedan på kycklingbitarna och gör samma med andra sidan.
4. När kycklingen är brun och fin och färdig i mitten, lyft ur den från pannan och lägg på en tallrik så länge.
5. Vrid ner värmen till medel och släng i vitlöken. Rör runt så den inte bränner fast.
6. Efter en halv minut ungefär. Häll i vinet och sedan buljongen.
7. Rör om så att allt blandas. Låt sedan det koka i några minuter och reducera till hälften.
8. Under tiden som såsen reduceras, skär tomaterna i hälften på längden och salta och peppra.
9. När såsen reducerats, släng i babyspenaten, tomaterna, kycklingen och pastan.
10. Släng runt pastan så ingredienserna blandas. Använd en tång eller två skedar exempelvis.
11. Hyvla parmesan och lägg på, rör om pastan lite till.
12. Häll upp i en skål och servera med mer parmesan :)

Njuuuut!

Samling

Kommentarer

Detta recept har inga kommentarer ännu

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Logga in eller skapa konto här.