0
Image

Baconpanna

1. Sätt på vattnet till pastan och salta rikligt. När det kokat upp släng i pastan och koka tills den är al dente.
2. Tärna upp baconen
3. Skär paprikan i bitar efter behag. Skiva upp champinjonerna och hacka löken.
4. Stek baconen i omgångar och ta ur och lägg på hushållspapper för att rinna av lite.
5. Använd baconfettet för att steka champinjonerna i. Krydda med lite vitpeppar.
6. Lägg i löken och låt det fräsa lite tills de får lite färg och mjuknar.
7. Släng i paprikan och rör runt.
8. Häll i creme fraichen, grädden och kalvfonden samt lite paprikakrydda och sojan.
9. Rör runt och låt det koka upp några minuter.
10. Smaka av med salt och peppar.
11. Häll över pastan i pannan. Rör runt och servera.

Samling

Kommentarer

Detta recept har inga kommentarer ännu

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Logga in eller skapa konto här.