0
Carbonara di funghi

Carbonara på svamp

Sätt på pastavatten.

1. Dela champinjonerna i klyftor.
2. Finhacka löken och vitlöken.
3. Värm en klick smör i en stekpanna och fräs sedan champinjonerna tills de fått fin färg.
4. Tillsätt löken och vitlöken och fräs någon minut till.
5. Lägg i pastan i det kokande pastavattnet.
6. Häll på vatten och grädde samt klicka i lite smör och låt såsen puttra i cirka 10 minuter.
7. Slå av vattnet på pastan och tillsätt sedan pastan till såsen.
8. Häll i parmesanosten och äggulorna i såsen och rör om ordentligt.
9. Smaka av med salt och peppar.

Servera en portion med en äggula, riven parmesanost och lite färsk svartpeppar.

Samling

Kommentarer

Detta recept har inga kommentarer ännu

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Logga in eller skapa konto här.