2
Mezzemaniche

Mezze maniche med het fläskfile och kantarellsås

God och krämig pasta med lite het chili, perfekt på vardag eller helg.

Om du vill marinera bitar( ca 3x 4cm) av fläskfile, med en blandning av olja, vitlök, tomatpure, paprikapulver, peppar och soja. Låt stå ute en stund, kött ska ej stekas kallt.

Stek upp hackad lök, chilifrukt vitlök i lite smör. Blanda i kantarellerna. Lägg i köttet.

Häll i grädde, låt sjuda en stund, medan pastan kokar. Lägg i cocktailtomater och blåmögelost och ev blomkål.

Smaka av med mer soja eller salt och peppar.

Koka upp pastan i saltat vatten. Häll av vattnet, och blanda pastan med såsen.

Samling

Kommentarer

Detta recept har inga kommentarer ännu

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Logga in eller skapa konto här.