0
Strimlad kyckling i sotsur sas

Strimlad kyckling i sötsur sås

Skala, kärna ur och skär äpplet i 1/2centimeter stora tärningar.

Rör samman äpplet med de övriga ingredienserna till såsen i en kastrull. Koka upp under omrörning och dra kastrullen från värmen.

Skär kycklingfiléerna i 1/2-centimeter tjocka skivor. Skär filéskivorna i 1/2-centimeter breda strimlor.

Bryn strimlorna i olja i en het panna. Lägg dem i såsen.

Skär salladslöken i 2-3 millimeter tjocka skivor. Skär purjolöken i breda strimlor.

Fräs salladslök och purjolök tillsammans i medelvarm panna under omrörning så de blir mjuka utan att få färg.

Lägg löken i såsen och blanda runt. Låt eventuellt såsen få ett snabbt uppkok.

Servera med kokt ris. Garnera gärna med finstrimlat grönt toppblad av purjolök.

Samling

Kommentarer

Kommentar från Gifty Pretty Gonels den 2016-06-13 18:39

Kära vän, Mitt namn är lilja, jag är intresserad av att vara din vän Jag vill att du ska skriva mig tillbaka på (sexymoon46@gmail.com) Så vi kan lära känna varandra mer bättre och jag väl ge dig mina bilder och små detaljer om mig. Med vänlig clily (sexymoon46(at)(gmail)(dot)(c0m) vänligen är att vänta

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Logga in eller skapa konto här.