0
Rodbetsbiffar a la boxholm

Rödbetsbiffar á la Boxholm

Blanda nötfärs, rödbetor, ost, lök, salt och peppar i en skål.

Dela i 4 lika stora delar och forma runda biffar.

Platta till biffarna och stek i olivolja i medelvarm panna cirka 10 minuter på varje sida.

Skala potatisen och skär i centimetertjocka stavar.

Hetta upp olivolja i en medelvarm stekpanna och stek potatisen tills den är genomlagad. Prova med sticka.

Dofta över salt och vitpeppar.

Lägg upp på varma tallrikar och strö riven ost över så den får smälta ner.

Lägg upp två biffar per portion. Servera med smörgåsgurka och äppelmarmelad.

Samling

Kommentarer

Kommentar från Gifty Pretty Gonels den 2016-06-13 18:38

Kära vän, Mitt namn är lilja, jag är intresserad av att vara din vän Jag vill att du ska skriva mig tillbaka på (sexymoon46@gmail.com) Så vi kan lära känna varandra mer bättre och jag väl ge dig mina bilder och små detaljer om mig. Med vänlig clily (sexymoon46(at)(gmail)(dot)(c0m) vänligen är att vänta

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Logga in eller skapa konto här.