0
No image

Jack Daniel´s Chocolate Cake

Rör samman socker, ägg, olja och det smälta smöret. Rör sedan ner whiskeyn.

Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker, bakpulver och salt. Sikta ned mjölblandingen i smeten och rör om försiktigt.

Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant.

Grädda i 175º i nedre delen av ugnen i cirka 40 minuter. Prova med sticka.

Låt svalna i formen. Lägg plast över och låt stå i kylen över natten.

Dela bottnen med en vass kniv kakan i två bottnar.

Rör samman smör, florsocker och vaniljsocker till en porös och smidig kräm. Rör in äggulorna och det kalla kaffet.

Bred smörkrämen över den undre bottnen och lägg den övre bottnen ovanpå.

Smält blockchokladen tillsammans med smöret i vattenbad. Rör ner florsockret.

Bred ett jämnt lager över hela kakan. Garnera med flagad mandel.

Samling

Kommentarer

Detta recept har inga kommentarer ännu

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Logga in eller skapa konto här.