0
No image

Fläskfilé i whiskeysås

Skär fläskfilén i halvcentimetertjocka skivor.

Bryn filéskivorna i olivolja i en stekpanna. Ta upp fläskfilén på en tallrik.

Ansa champinjonerna, avlägsna fot och skinn så bara hattarna är kvar. Skär i tunna skivor.

Bryn champinjonskivorna i olivolja. Lägg tillbaka fläskfilén och blanda runt.

Tillsätt grädde, whiskey, buljongtärning, svartpeppar, cayennepeppar, paprikapulver, basilika, socker och salt.

Låt sjuda under lock cirka 10 minuter.

Rör ner vetemjölet utblandat med lite kallt vatten. Ta stekpannan från värmen när såsen tjocknat.

Servera med kokt potatis och smörslungade kokta ärter.

Samling

Kommentarer

Detta recept har inga kommentarer ännu

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Logga in eller skapa konto här.