0
Ancho peach dream

Ancho Peach Dream

Häll persikor med sockerlag, socker, vaniljsocker, chilipulver och marsalavin i en kastrull.

Koka upp och låt sjuda under lock i 10 minuter.

Låt gelatinbladen ligga i blöt i kallt vatten i 10 minuter.

Ta kastrullen från värmen och mixa med en stavmixer tills all persikan är finfördelad.

Rör ner potatismjöl utrört i lite kallt vatten.

Krama ur gelatinbladen och tillsätt i kastrullen. Rör runt tills gelatinet löst upp sig.

Häll upp i dessertglas och låt svalna något innan desserterna ställs i kylskåp. Låt stå kallt någon timme tills persikokrämen stelnat.

Häll socker, kakao och salt i en kastrull.

Tillsätt vätskan hälften åt gången och rör om så allt blandas.

Koka upp under omrörning och koka såsen tills den är tjock, blank och slät, 5-10 minuter.

Låt svalna i kastrullen under lock.

Häll försiktigt såsen över persikokrämen i glasen.

Rosta kokosflingor i en het stekpanna och strö dem över desserterna före servering.

Samling

Kommentarer

Detta recept har inga kommentarer ännu

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Logga in eller skapa konto här.