0
Passionfruktspannacotta

Passionfruktspannacotta

Förberedelse: Om du tänker använda vaniljstång så snitta den på mitten.

1. Lägg gelatinbladen i blöt i lite vatten.
2. Häll grädden och mjölken i en kastrull. Tillsätt socker och skrapa ur vaniljfröna ur vaniljstången samt lägg i själva stången också (alternativt tillsätt vaniljsocker) och låt koka upp under omrörning.
3. När det kokat upp så ta av från plattan. Om du använt vaniljstång så plocka ur stängerna.
4. Ta upp gelatinbladen ur vattnet och tillsätt i kastrullen. Rör runt tills dess att gelatinet har smält.
5. Häll upp i serveringsglasen.
6. Ställ in i kylen och låt stå där i minst 2 timmar.

Vid serveringen så delar du passionsfrukten. Skrapar ur innehållet och fördelar över pannacottan. Ett tips är att ta innehållet från ena halvan och lägga på pannacottan och servera den andra halvan till.

Samling

Kommentarer

Detta recept har inga kommentarer ännu

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Logga in eller skapa konto här.